Ingrediente(pentru 12 porţii):

6 roşii tăiate cuburi
3 căţei de usturoi pisaţi
Un sfert de ceaşcă de ulei de măsline
2 linguri de oţet balsamic
Busuioc
Un sfert de linguriţă de sare
Un sfert de linguriţă de piper măcinat
O baghetă
2 căni de mozarella rasă

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul. Într-un bol mare, amestecaţi roşiile, usturoiul, uleiul de măsline, oţetul, busuiocul, sarea şi piperul. Tăiaţi bagheta felii şi aşezaţi-le într-o tavă. Se lasă la cuptor 1-2 minute, până capătă o culoare maronie.
Scoateţi tava din cuptor şi răsturnaţi compoziţia din bol peste feliile de baghetă, presărând la sfârşit mozarella.
Se lasă la cuptor încă 5 minute, până când se topeşte brânza.

Sursa: http://allrecipes.com/

Loading...