Cauţi un aperitiv rapid şi delicios? Iată o reţetă care îi va impresiona cu siguranţă pe oaspeţii tăi: bruschete cu sfeclă roşie şi scrumbie.

Ingrediente

10-14 felii pâine
1 scrumbie sărată
1 ou fiert
6 fire ceapă verde, tocată
150 g sfeclă roşie, coaptă
1 linguriţă muştar
sare
sucul de la 1 lămâie
1 lămâie
1/2 legătură mărar

Mod de preparare

Dai o formă pătrată feliilor de pâine şi le pui în prăjitor sau le usuci uşor în cuptor. Într-un castron mare, combini muştarul, zeama de lămâie, ceapa şi oul. Cu un blender, omogenizezi ingredientele. Adaugi sfecla tăiată mărunt sau dată prin răzătoare. Potriveşti de sare. Pui feliile de pâine pe un platou şi întinzi pe fiecare salată de sfeclă.

Tai lămâia în două, apoi o feliezi fin, iar scrumbia, curăţată de cap, de măruntaie şi de oase, o tai în două, pe lung, şi o porţionezi astfel încât să obţii 10-14 bucăţi. Pui câte o felie de lămâie şi câte o bucată de scrumbie. Ornezi cu mărar.

Bruschete cu roşii şi busuioc

Bruschete cu roşii şi busuioc (reţetă fără sare)

Bruschete cu fasole şi roşii, pe placul tuturor

Loading...
Evaluează articolul