Cremoasă şi uşoară, budinca de dovleac şi mango este recomandată celor care doresc un desert cu puţine calorii.

De ce ai nevoie pentru budinca de dovleac şi mango

› 300 g dovleac › 1 mango
› 1 plic gelatină › 150 g frişcă lichidă
› 100 g zahăr › 1 esenţă de vanilie
Pentru decor
› 100 ml frişcă lichidă
› 50 g miez de nucă

Cum se prepară budinca de dovleac şi mango

Se curăţă mangoul şi dovleacul şi se pun la fiert în apă cât să-i acopere şi 50 g zahăr. După ce au fiert, se pun într-un blender şi se pasează până se obţine un piure foarte fin.
Peste piureul de fructe se adaugă frişca bătută, esenţa de vanilie, zahărul rămas şi gelatina topită, se omogenizează bine şi se toarnă compoziţia în forme. După ce s-a închegat, se decorează fiecare pahar de budincă cu frişcă bătută şi miez de nucă.

Loading...