Burger franţuzesc cu ceapă
Ai poftă de un burger diferit de cel pe care îl mănânci de obicei? Încearcă această reţetă franţuzească cu ceapă. Îţi garantăm că vei mai cere încă unul după ce îţi termini porţia!
Burger franţuzesc cu ceapă
Ingrediente carne de burger
- 455 g carne măcinată, 80% slabă
- 1 linguriţă sare
- 1 linguriţă piper
- 1 lingură ulei
- 3 chifle
Toppinguri
- 85 g brânză comté, feliată
- 150 g ceapă caramelizată
- 20 g rucola proaspătă
- muştar la alegere, după gust
Prepară şi:
Mod de preparare
Amestecă împreună ingredientele pentru carnea de burger până când sunt combinate uniform.
Formaţi carnea de vită în mâini, într-o formă rotundă şi plată.
Se încălzeşte uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Gătiţi burgerii timp de 3 minute pe prima parte, întoarceţi carnea şi apoi aşezaţi felia de brânză deasupra.
Gătiţi încă 6 minute.
Asamblaţi burgerii pe chifle, adăugând muştar, ceapă caramelizată şi rucola. Poftă bună!
Prepară şi: