Astăzi, descoperim gustul pastelor într-o combinaţie inedită. Bucătăria italiană ne surprinde mereu. Fă-ţi curaj şi prepară această reţetă de cannelloni cu verdeaţă, n-are cum să nu-ţi placă...

Ingrediente:

6 cannelloni
2 legături spanac
3 legături pătrunjel
4 căţei usturoi
200 g roşii în bulion
150 g suc roşii
50 g unt
200 g telemea puţin sărată
200 g caşcaval ras

Mod de preparare:

Speli verdeaţa (pătrunjelul şi spanacul) şi o tai mărunt. Opăreşti în puţină apă cu sare spanacul. Iei o tigaie şi, în puţin unt, sotezi spanacul şi usturoiul tăiat mărunt. Adaugi pătrunjelul. Când este gata, dai de pe foc şi aştepţi să se răcorească un pic. Pui telemeaua rasă fin şi amesteci.

Între timp, fierbi cannelloni în apă cu un vârf de sare, le scurgi şi le laşi deoparte, pe un prosop uscat.

Umpli cannelloni cu amestecul de verdeţuri. Aşezi aceste cannelloni cu verdeaţă într-un vas termorezistent, uns cu unt, şi deasupra lor torni roşiile din bulion mărunţite, sucul de roşii şi presari caşcavalul ras. Dai cannelloni cu verdeaţă la cuptor pentru 20-30 minute. Când sunt gata, le laşi să se răcorească un pic şi serveşti.

Cannelloni cu carne

Lasagna cu ciuperci

Paste cu sunca si legume

FOTO: StockFood

Loading...