Dacă ţi-e poftă de o porţie de cartofi, încearcă reţeta cu usturoi la cuptor, simplu şi uşor de preparat.

Ingrediente

900 g cartofi, tăiaţi cubuleţe

4 căţei de usturoi, pisaţi

100 ml ulei

80 ml zeamă de lămâie

2 linguri muştar

1 lingură oregano

½ lingură busuioc uscat

sare

piper

Mod de preparare – Cartofi copţi cu usturoi

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Într-un bol, amesteci uleiul cu usturoiul, zeama de lămâie, muştarul, oregano, busuiocul, sare şi piper, după gust. Combini cu cartofii astfel încât să fie bine acoperiţi.

Îi transferi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dai la cuptor 50 de minute, timp în care poţi să acoperi tava cu folie de aluminiu, apoi mai ţii încă 10 minute până când cartofii se rumenesc. Serveşti după ce s-au răcit puţin.

Sursa http://12tomatoes.com

Loading...