O reţetă simplă dar foarte gustoasă, cartofii greceşti cu brânză feta la cuptor nu vor rezista prea mult în farfurii.

Ingrediente

1 kg cartofi, tăiaţi cubuleţe

2 linguri ulei

1 linguriţă cimbru

1 linguriţă oregano

100 g brânză feta, mărunţită

3 linguri zeamă de lămâie

1 lingură pătrunjel tocat

sare

piper

Mod de preparare – Cartofi greceşti copţi cu brânză feta

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Într-un bol, amesteci cartofii cu uleiul, cimbrul, oregano, sare şi piper, după gust. Îi aşezi într-o tavă unsă cu puţin ulei şi îi dai la cuptor 30-35 de minute.

Stropeşti brânza feta cu zeama de lămâie şi o amesteci cu pătrunjelul. Presari peste cartofi şi mai ţii în cuptor încă 5 minute. Serveşti imediat.

Sursa https://www.cinnamonspiceandeverythingnice.com

Loading...