Salivăm numai când vedem poza! ce să mai zicem de toate aromele care ne-au înconjurat casa!

Ingrediente
600 g cartofi noi mici
100 g unt
1 legătură cimbru (sau 1 linguriţă cimbru uscat)
3 frunze dafin
6 căţei usturoi
4 bucăţi muşchi de porc
sare
piper

Mod de preparare

Speli cartofii şi îi cureţi de coajă. Îi aşezi într-o tavă şi adaugi untul la temperatura camerei. Presari sare şi piper, după gust. Adaugi căţeii de usturoi în coajă, cimbrul tocat sau pe cel uscat, frunzele de dafin şi amesteci bine toate ingredientele. Pui şi bucăţile de carne în tavă, asezonate după gust, printre cartofi. Introduci tava acoperită cu folie alimentară în cuptorul încins şi laşi 20 de minute. Apoi, îndepărtezi folia şi din când în când mişti vasul pentru a amesteca şi carnea, şi cartofii cu sosul format şi pentru
a se rumeni. Laşi la foc mic până când s-a pătruns carnea.

Loading...