Alături de o garnitură de cartofi copţi sau alte legume, friptura de porc la tavă nu lippseşte de pe mesele românilor. Deci, cine doreşte o porţie?

De ce ai nevoie pentru friptură de porc la tavă

1, 5 kg coaste de porc

3 cepe

sare

piper

usturoi

rozmarin

cimbru

4 linguri ulei

Cum se prepară friptura de porc la tavă

Pisezi usturoiul, îl amesteci cu uleiul, sare, piper, cimbru tocat şi rozmarin tocat. Speli carnea. O ştergi şi o ungi cu această marinată. O înfăşori în folie şi o ţii la frigider peste noapte. A doua zi o pui în tavă şi aşezi sub ea cepele tocate. Înfăşori tava în folie şi o ţii la cuptor până când se pătrunde carnea. Îndepărtezi folia şi mai laşi friptura câteva minute să se rumenească.

Sursa http://thewoksoflife.com

Loading...