Ca fel principal sau cină consistentă, pentru săptămâna albă sau când în loc de carne doreşti peşte, ai această reţetă de musaca de ton la cuptor.

De ce ai nevoie ca să prepari cea mai bună musaca de ton cu legume:

1/4 cană (50 g) ceapă tocată

440 g brânză rasă

1 cană (220 g) mazăre congelată

2 conserve mari de ton, scurse de zeamă

300 ml supă de ciuperci

125 g ciuperci din conservă, felii

1 cană (220 g) chipsuri de cartofi

Cum prepari cea mai bună musaca de ton cu legume:

Într-o oală cu apă fierbinte cu sare fierbi pastele 8 - 10 minute, apoi scurgi apa. Preîncălzeşti cuptorul la 220 grade C. Într-un castron mare, amesteci bine pastele, ceapa, 1 cană de brânză, mazărea, tonul, supa şi ciupercile. Transferă amestecul într-o tavă de cuptor sau vas yena, iar deasupra presară chipsurile de cartofi fărâmiţate şi restul de brânză. Ţine la copt 15 - 20 minute în cuptorul preîncălzit.

Sursa: http://allrecipes.com

Loading...