Dacă nu este preparată corect, carnea de vită se întăreşte la cuptor. Pentru a fi mai fragedă, marinarea este obligatorie.

De ce ai nevoie pentru friptură marinată de vită

1 ceapă mică

5 linguri ulei

1 lingură oţet balsamic

2 linguri sos de soia

piper

cimbru

oregano

2 cotlete de vită

Cum se prepară friptura marinată de vită

Toci ceapa cât mai mărunt sau o dai prin răzătoare şi o amesteci cu restul ingredientelor. Pui bucăţile de carne şi pui totul într-o pungă la frigider, cel puţin 2 ore sau, mai bine, peste noapte.

Aşezi carnea de grill sau o pui într-o tavă la cuptor, acoperită cu folie, până când se pătrunde, dar furculiţa întră cu uşurinţă în ea. Dai hârtia deoparte şi o mai laşi câteva minute la rumenit.

Sursa http://www.fussfreecooking.com

Loading...
Evaluează articolul