Pentru momentele când ai poftă de ceva dulce, prepară repede un chec pufos cu cappuccino, după reţeta doamnei Ioana Ungureanu.

De ce ai nevoie
200 gr faina
200 gr zahar
5 oua
15 gr cacao
20 gr cappuccino
150 ml ulei
1 lingurita praf de copt
1 lingurita esenta vanilie
un praf de sare

Cum se prepară
Amestecam faina cu praful de copt. Batem ouale cu praful de sare pana devin cremoase si apoi punem zaharul treptat si oprim mixerul. Adaugam usor amestecul de faina cu praf de copt si amestecam usor de sus in jos cu o spatula. Impartim compozitia in 3 parti.

Doua parti vor fi aproximativ egale si una mai mare. In partile mai mici vom pune cacao amestecat cu putina apa si capucino amestecat cu putina apa. Partea mare va ramane alba. Tapetam o tava cu hartie de copt si vom pune cu lingura compozitie alba-compozitie cacao-compozitie cappuccino. Alternam asa pana vom termina. Bagam la cuptor aproximativ 45-50 minute. Facem testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca si il pudram cu zahar.

Loading...