Cheesecake cu roşii

cheesecake sarat 6 jpeg

Această reţetă am primit-o de la cititoarea noastră Mădălina Marin, din Ploieşti. Aşteptăm şi reţetele voastre la adresa retete@click.ro

Ingrediente:

2 cutii brânză cu smântână 100 g brânză de oaie 4 ouă 1 ou fiert 100 g măsline fără sâmburi 3 linguri cu făină pătrunjel (sau mărar) 2 roşii mari Piper

Mod de preparare:

Într-un castron, amesteci brânza cu smântână cu brânza sărată, ouăle crude, oul fiert tare şi tăiat cubuleţe, măslinele, făina, pătrunjelul tocat şi cu un praf de piper. Omogenizezi bine compoziţia şi torni într-o crăticioară mai mică tapetată cu hârtie de copt şi dai la cuptor.

După 20 de minute, pui deasupra cubuleţe de roşie fără miez şi presari pe margine puţină brânză sărată rasă. Coci în total cam 35-40 de minute. E bună şi caldă, dar şi rece.