O combinaţie perfectă de vară şi foarte uşor de preparat.

Pentru cheesecake ai nevoie de
200 ml frişcă lichidă
280 g cremă de brânză
200 g zmeură
15 buc biscuiţi
50 g unt topit
1 linguriţă esenţă de vanilie

Cum prepari cheesecake cu zmeură la pahar

Pui biscuiţii într-o pungă şi îi mărunţeşti cu ajutorul unui sucitor, până devin bucăţi mici.
Taii zmeura şi o pui deoparte.
Topeşti untul, răstorni peste biscuiţi şi amesteci bine.
Mixezi crema de brânză cu esenţa de vanilie, după care adaugi frişca lichidă şi mixezi în continuare.

Păstreazi 3 linguri din amestecul cremei de brânză cu frişcă, iar în restul pui jumătate din cantitatea de zmeură şi amesteci.
Foloseşti pahare de 350 ml şi pui câte un strat, pe rând, compoziţia de zmeură, crema de brânză mixată, biscuiţii pasaţi.  Decorezi după imaginaţie.
Dai la frigider pentru 30 de minute, înainte de servire.

Loading...