Chifle umplute cu ouă şi friptură de porc

Rolls Stuffed with Smoked Meat and Eggs jpeg

Cu ouăle care ţi-au mai rămas de la Paşti poţi umple chifle. Pune alături friptură rece şi caşcaval şi vei avea un sandvis numai bun de luat la pachet.

De ce ai nevoie pentru chifle

6 ouă fierte

6 chifle

170 g carne de porc friptă

sare

piper

70 g caşcaval

pătrunjel, după gust

salată verde, opţional

1 legătură de ceapă verde

Cum se prepară chiflele

Descojeşti ouăle şi le laşi deoparte. Tai carnea cubuleţe

Crestezi uşor fiecare chiflă şi îi scoţi miezul. Căleşti, la foc mediu, ceapa verde aproximativ 5-7 minute şi o dai deoparte. După ce s-a răcit adaugi caşcavalul ras, carnea, pătrunjel, ceapa călită, sare şi piper, după gust.

Umpli fiecare chiflă cu acest amestec şi le laşi la rece o oră. Dai tava la cuptorul încins 20-25 de minute. Serveşti cu salată verde, dacă doreşti.