Aceste chiftele cu brânză de oaie sunt potrivite pentru prânz sau cină, calde sau reci. Legumele şi brânza fac o combinaţie uimitoare, pe care trebuie să o încerci. Sunt rapide şi delicioase!

Ingrediente Chiftele cu brânză de oaie

  • 250 g dovleac  
  • 250 g cartofi  
  • 1 ceapă  
  • 2 ouă 
  • 3-4 linguri făină 
  • 100 g brânză de oaie, rasă 
  • câteva fire de pătrunjel verde tocat
  • ulei, pentru prăjit
  • sare 
  • piper 

Preparare Chiftele cu brânză de oaie

Cureţi dovleacul, ceapa şi cartofii, le dai prin răzătoarea mare şi le pui la scurs într-o strecurătoare. După ce s-au scurs bine, le amesteci cu restul ingredientelor şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. 

Încingi ulei într-o tigaie, iei câte o lingură din compoziţia obţinută, formezi chifteluţe şi le prăjeşti pe ambele părţi până prind o crustă aurie.

Poftă bună! 

Loading...