Ciocolată de casă cu nuci VIDEO

fudge 1 jpeg

Un desert care se face repede şi este delicios. Ciocolata de casă, pe care o poţi face cu fructe, nuci, rahat, alune sau fulgi de cocos, se face extrem de uşor şi durează foarte puţin.

Iată ingredientele:

400 g lapte condensat îndulcit 300 g ciocolată neagră sare 1 linguriţă esenţă vanilie 1 linguriţă cacao jumătate de cană de nuci coajă de lămâie sau portocală fructe uscate/opţional

Pune folie alimentară într-o tavă, astfel încât ciocolata să nu se lipească. Rupe ciocolata în bucăţele mici şi pune-o alături de laptele condensat pe foc. Odată topită ciocolata, adaugă esenţa de vanilie, pudra de cacao, sarea şi amestecă. Adaugă şi zeama de citrice.

Ia cratiţa de pe foc şi transferă totul în tavă. Pune nucile deasupra şi lasă totul în frigider pentru o oră, apoi taie ciocolata în pătrăţele şi serveşte-o!