Ciuperci în sos cremos de usturoi

ciuperc in sos jpeg

Pregăteşte rapid o porţie gustoasă de ciuperci, pe care le găteşti într-un sos cremos de usturoi şi parmezan.

Ingrediente 2 linguri unt 1 lingură ulei 250 g ciuperci 2 căţei de usturoi, pisaţi 1 linguriţă mix de condimente 100 g smântână 50 g parmezan, ras 50 g cremă de brânză, la temperatura camerei pătrunjel tocat, după gust sare piper

Într-o tigaie, căleşti ciupercile spălate şi scurse bine în unt şi ulei, până îşi schimbă culoarea. Le amesteci cu smântâna, parmezanul şi crema de brânză.

Adaugi mixul de condimente, sare şi piper, după gust. Ţii pe foc până când sosul se îngroaşă puţin. Serveşti cu pătrunjel.

Sursa https://therecipecritic.com

https://therecipecritic.com