Pregăteşte rapid o porţie gustoasă de ciuperci, pe care le găteşti într-un sos cremos de usturoi şi parmezan.

Ingrediente
2 linguri unt
1 lingură ulei
250 g ciuperci
2 căţei de usturoi, pisaţi
1 linguriţă mix de condimente
100 g smântână
50 g parmezan, ras
50 g cremă de brânză, la temperatura camerei
pătrunjel tocat, după gust
sare
piper

Mod de preparare – Ciuperci în sos cremos de usturoi
Într-o tigaie, căleşti ciupercile spălate şi scurse bine în unt şi ulei, până îşi schimbă culoarea. Le amesteci cu smântâna, parmezanul şi crema de brânză.

Adaugi mixul de condimente, sare şi piper, după gust. Ţii pe foc până când sosul se îngroaşă puţin. Serveşti cu pătrunjel.

Sursa https://therecipecritic.com

Loading...