Clătite de cartofi cu parmezan

Clatite de cartofi cu parmezan colesterol jpeg

Încearcă şi tu reţeta de clătite de cartofi cu parmezan pe care ţi-o recomandăm astăzi.

Ingrediente pentru clătite de cartofi cu parmezan

2 căni de piure de cartofi 2 linguri de ceapă verde tocată 1 albuş de ou 1/4 cană de pesmet condimentat 2 linguri de parmezan ras 2 linguri de ulei de măsline

Mod de preparare clătite de cartofi cu parmezan

Combini piureul de cartofi, ceapa verde, albuşul de ou şi cele 2 linguri de pesmet într-un bol mare. Combini 2 linguri de pesmet şi parmezanul ras într-o farfurie mică. Împarţi amestecul de cartofi în 8 porţii egale. Dai clătitele prin amestecul de pesmet şi le dai forma unor chiftele mai groase.

Încingi 1 linguriţă de ulei într-o tigaie. Adaugi 4 clătite de cartofi, le prăjeşti 3-4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc bine. Repeţi cu 1 linguriţă de ulei şi cu celelalte 4 clătite de cartofi. Serveşti clătitele cât sunt încă fierbinţi şi cu puţin sos de mere şi smântână degresată.