Adori să combini carnea cu fructele? Atunci această reţetă se încadrează perfect cu doleanţele tale. Trebuie să prepari neapărat această reţetă de copane de pui cu glazură de portocale.

Copane de pui cu glazură de portocale

 

Ingrediente

 
  • 120 ml marmeladă de portocale 
  • 1 lingură sos de chili sau pastă de ardei iute
  • 1 linguriţă sare 
  • 8 copane de pui
  • 2 linguri amestec de cayenne, paprika şi usturoi

Mod de preparare

 
Preîncălziţi cuptorul la 200° C. Aliniaţi o tavă de copt cu hârtie pergament.
Într-un bol mic, amestecaţi împreună marmelada de portocale, sosul de chili şi sarea. Puneţi deoparte.
Condimentaţi copanele peste tot cu amestecul de condimente cayenne, paprika şi usturoi şi aşezaţi pe tava de copt pregătită.
Coaceţi copanele timp de 35-40 de minute, ungeţi cu amestecul de marmeladă în ultimele 10 minute de gătit, până când s-au glazurat bine şi temperatura internă atinge 75° C. Poftă bună!
 
 
 
Loading...