Noodles vegani cu usturoi

Noodles vegani cu usturoi jpeg

Adori noodleşi vegani, dar nu prea ştii să îi prepari? Cu această reţetă smplă îţi vom garanta că vei deveni expert în scurt timp. Ai nevoie de câteva ingrediente şi câteva minute din timpul tău liber. Nu uita să găteşti cu o porţie în plus să îţi iei şi la birou!

Noodles vegani cu usturoi

Ingrediente

  • 30 ml ulei vegetal 
  • 5 căţei de usturoi, tocaţi mărunt
  • 4 cepe verzi (de primăvară), împărţite
  • 2 morcovi, tăiaţi în beţe subţirele
  • 100 g de mazăre
  • 2 linguri zahăr brun
  • 3 linguri sos de soia
  • 250 g noodles de orez, gătiţi

Prepară şi: Sushi de fructe proaspete

Mod de preparare

Încălziţi uleiul într-o tigaie la foc mediu. Adăugaţi usturoiul şi 3 cepe de primăvară tocate şi căliţi 2-3 minute.

Adăugaţi morcovii şi mazărea, apoi amestecaţi zahărul brun şi sosul de soia.

Adăugaţi taiteii gătiţi în prealabil, după instrucţiuni, şi amestecaţi încă alte două minute.

Condimentăm cu sare şi piper, apoi feliem ceapa rămasă şi o punem deasupra la servire. Poftă bună!

Reţetă „cartofi prăjiţi la pâlnie„ cu fulgi de ciocolată şi bezele

Sursa