Cotlet de porc cu sos de muştar

2 p jpg jpeg

Rumenite, dar suculente şi fragede, aceste cotlete se prepară uşor şi sunt perfecte pentru un prânz rapid. Sosul fin de muştar le dă şi mai multă savoare.

  • Porții: 4
  • Timp total: 30 min
  • Pregătire: 10 min
  • Gătire: 20 min
  • Categorie: friptura

Ingrediente

4 felii cotlet de porc

2 linguri ulei

1 lingură unt

2 linguri muştar cu boabe

1 lingură muştar Dijon

100 ml smântână lichidă

sare, piper alb

Mod de preparare

Speli cotletele şi le usuci cu şerveţele de hârtie. Le presari cu sare şi le rumeneşti bine în ulei.

În aceeaşi tigaie adaugi untul, muştarul şi smântâna lichidă. Fierbi la foc mic, 5 minute, până se îngroaşă sosul, apoi condimentezi cu sare şi piper alb măcinat, după gust.

Serveşti cotletele prăjite cu sos de muştar şi cartofi natur.