O idee de masă uşoară, dar săţioasă, pregătită rapid cu doar câteva ingrediente. 

Ingrediente:

450 g cozi decorticate de creveţi

sare, după gust

piper, după gust

2 linguri ulei

2 linguriţe usturoi tocat

80 g miere

zeama de la un lime

450 g sparanghel proaspăt sau congelat

1 ardei gras roşu

Mod de preparare:

Încălzeşti o lingură de ulei într-o tigaie, pui creveţii, sare şi piper după gust, o linguriţă de usturoi, mierea şi zeama de lămâie. Amesteci şi ţii vasul pe foc 4 minute, până ce creveţii sunt gătiţi. Îi laşi deoparte.

În altă tigaie, căleşti într-o lingură de ulei sparanghelul, ardeiul tăiat fâşii şi restul de usturoi. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Laşi pe foc mediu timp de 7-8 minute, amestecând ocazional, apoi încorporezi creveţii în amestecul de legume.

Serveşti preparatul cald, eventual cu o garnitură de orez fiert.

SURSA: tasty.co

Loading...
Evaluează articolul