Adori să îţi serveşti cafeaua de dimineaţă sau, de ce nu, cea de la prânz, într-un mod aparte? Încearcă această reţetă de cafea vietnameză pentru un început de zi mai altfel!

Cum faci cafea vietnameză

 

Ingrediente

 
  • 1 lingură cafea de cicoare măcinată
  • 2 linguri de lapte condensat îndulcit
  • 240 ml apă caldă 

Mod de preparare

Turnaţi cafeaua măcinată într-un filtru de cafea vietnamez. Puneţi sita filtrului deasupra cafelei.
Turnaţi laptele condensat îndulcit într-un pahar.
Puneţi ansamblul filtrului vietnamez deasupra paharului. Turnaţi apă fierbinte în filtrul. Puneţi capacul filtrului deasupra şi lăsaţi cafeaua să scurgă prin filtru în pahar.
Amestecaţi bine înainte de a servi. Poftă bună!
 
 
 
Loading...