Broccoli este o legumă extrem de hrănitoare pe care trebuie să o includeţi în reţetele voastre de gustări sănătoase. Poate că există tendinţă de a evita consumul, fără a se şti că broccoli este o sursă excelentă de calciu, vitamina C, magneziu, fibre şi potasiu.

Ingrediente

  • 1 cap de broccoli, împărţit în tulpini mici
  • 2 linguri de ulei de măsline extravirgin
  • Sare de mare după gust

Mod de preparare

În primul rând, preîncălziţi cuptorul la 200°C. Apoi, aşezaţi broccoli într-un bol mare şi ungeţi cu uleiul de măsline. Se adaugă sare şi piper şi apoi se toacă subţire.

Pe o tavă de copt, aşezaţi o hârtie specială şi aşezaţi broccoli într-un singur strat. Se lasă la cuptor aproximativ 15 minute sau până când broccoli este crocant. Aveţi grijă să nu-l ardeţi. Lăsaţi puţin la răcit după ce este gata!

Poftă bună! 

Loading...