Desertul copilăriei: Piersici umplute

Din ingrediente simple, dar făcute cu multă dragoste, deliciile din seria „Deserturile copilăriei”, alese de Click! Poftă bună!, sunt menite să-ţi reamintească de gustul dulce şi bun de odinioară!
Ingrediente
Pentru aluat
- 100 g unt
- 350 g făină
- 1 praf de sare
- 10 0 g zahăr pudră
- ½ plic p raf de copt
- 1 ou mare
- 80 ml lapte
- esenţă de vanilie , după gust
- coaja de la 1 lămâie bio
- 10 ml ulei

Imaginea 1/1:
1 shutterstock 382535776 jpg jpeg

Pentru cremă
- 50 g unt
- 30 g nuci măcinate
- 10 0 g gem de piersici ( sau după preferinţă )
- miez de la piersici
- 1 0 0 ml lichior de piersici
- 100 ml compot de piersici
- 3-4 picături colorant alimentar roşu
- 3 - 4 picături colorant alimentar galben
- 150 g zahăr tos
- frunze de mentă
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 180 °C şi tapetezi două tăvi.
Le dai la cuptor 13-15 minute, până se rumenesc uşor.
, apoi sco
Poftă bună!
FOTO: Shutterstock.com
coapte
Încearcă şi Desertul copilăriei: Amandine.
