Coaste în sos de bere

coaste in bere jpg

Angelica Iuliana Filip, Șura Mare, Sibiu, ne-a trimis această reţetă delicioasă! Şi tu ne poţi trimite reţeta ta preferată la adresa retete@click.ro!.

Ingrediente

800 g coaste de porc

250 ml bere neagră

ulei

400 g ceapă

sare

piper

praf de chili

pătrunjel

Mod de preparare

Torni uleiul în tigaie, prăjești coastele pe ambele părți, le scoți pe o farfurie.

În uleiul rămas, călești ceapa tăiată feliuțe, adaugi sarea, piperul și praful de chili. Când ceapa devine sticloasă, așezi coastele, torni berea și le lași să fiarbă 20 de minute, sub capac, până se evaporă berea și capătă consistența unui sos.

Presari pătrunjel și le mai lași la prăjit încă 5 minute, fără capac. Le servești cu sos, alături de salată sau garnitură după preferință.