Burek cu brânză dulce

IMG 0094 jpeg

Domnul Andrei Manz din Timişoara ne-a trimis cea mai bună reţetă de burek cu brânză dulce.

De ce ai nevoie pentru burek

1 pachet aluat foitaj

500 g brânză dulce

4-5 linguri de zahăr

2 pliculeţe zahăr vanilat

coaja rasă de la 1 lămâie

ulei, pentru uns tava

zahăr pudră, pentru decor

Cum se prepară burek

Tai aluatul foitaj în 2 şi întinzi una dintre foi atât cât să acoperi o tavă de tartă tapetată, inclusiv pe margini.

Pentru umplutură, amesteci brânza cu cele 2 tipuri de zahăr şi cu coaja rasă de lămâie, apoi o torni în tavă peste aluat. Acoperi umplutura cu cea de-a doua foaie, o înţepi din loc în loc şi o dai la cuptor până se rumeneşte.  O serveşti decorată cu zahăr pudră.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg