Ciuperci umplute

ciuperci umplute jpeg

Ţi-era poftă de ciuperci umplute? Ai nevoie de puţine ingrediente pentru a le prepara şi de îndrumările cititoarei noastre, Ghiţă Lizica, din Bucureşti.

Ingrediente pentru ciuperci umplute

500 g ciuperci

1 ceapă

sare

piper

2-3 felii de caşcaval

Mod de preparare ciuperci umplute

Se spală ciupercile, se rup codiţele şi se pun separat, apoi se aşează într-o tavă. Codiţele se toacă mărunt şi se pun la călit peste ceapa mărunţită în puţin ulei. Potriveşti gustul cu sare, piper şi se mai călesc 2-3 minute. După ce se racesc puţin, umpli ciupercile cu compoziţie şi pui deasupra lor fâşii de caşcaval. Le aşezi pe o tavă pe care o introduci în cuptorul încins, circa 30 de minute, până se rumeneşc şi se topeşte caşcavalul. Poftă bună!



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg