Ciuperci umplute
Ţi-era poftă de ciuperci umplute? Ai nevoie de puţine ingrediente pentru a le prepara şi de îndrumările cititoarei noastre, Ghiţă Lizica, din Bucureşti.
Ingrediente pentru ciuperci umplute
500 g ciuperci
1 ceapă
sare
piper
2-3 felii de caşcaval
Mod de preparare ciuperci umplute
Se spală ciupercile, se rup codiţele şi se pun separat, apoi se aşează într-o tavă. Codiţele se toacă mărunt şi se pun la călit peste ceapa mărunţită în puţin ulei. Potriveşti gustul cu sare, piper şi se mai călesc 2-3 minute. După ce se racesc puţin, umpli ciupercile cu compoziţie şi pui deasupra lor fâşii de caşcaval. Le aşezi pe o tavă pe care o introduci în cuptorul încins, circa 30 de minute, până se rumeneşc şi se topeşte caşcavalul. Poftă bună!