Cremă de zahăr ars

Untitled jpeg

Un desert numai bun de preparat în aceste zile călduroase. Reţeta de cremă de zahăr ars o avem de la doamna Maria Niţă din Bucureşti.

De ce ai nevoie pentru cremă de zahăr ars

8 ouă

16 linguri de zahăr

1 l lapte

esenţă de rom, după gust

Cum se prepară crema de zahăr ars

Pui într-o tavă 8 linguri de zahăr, apoi o dai la cuptor până se caramelizează. Mixezi ouăle cu zahărul rămas, adaugi laptele, în fir subţire, apoi esenţa. Omogenizezi şi răstorni amestecul în tavă peste zahărul caramelizat,Dai la cuptorul încins o oră. Serveşti crema de zahăr ars rece.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg