Cuşcuş cu pui şi ardei roşu

IMG 5661 jpeg

Domnul Marius Daniel din judeţul Timiş ne-a convins că este un bucătar desăvârşit.

De ce ai nevoie pentru cuşcuş cu pui şi ardei roşu

50 g cuşcuş ½  piept de pui

1 ceapă

3 ardei roşii

câteva frunze de leuştean

3 linguri ulei

sare

piper

pătrunjel verde, pentru decor

caşcaval ras, pentru decor

Fierbi cuşcuşul, 5-8 minute, în apă în care ai pus o lingură de ulei, sare şi câteva frunze de leuştean. Scurgi şi îl laşi la răcit. Speli şi cureţi ardeii de seminţe şi nervuri, îi tai cubuleţe şi în căleşti în restul de ulei, împreună cu ceapa mărunţită. Ţii până se înmoaie legumele şi adaugi pieptul de pui tăiat cubuleţe.

Laşi să se pătrundă carnea, condimentezi cu piper şi sare, după gust, dai vasul deoparte şi adaugi cuşcuşul. Amesteci şi ţii câteva minute să se combine aromele. Serveşti presărat cu caşcaval şi cu pătrunjel.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg