Musaca

IMG 1968 jpeg

Doar când o vedem ne lasă gura apă reţeta de musaca a domnului Viorel Popescu din Câmpulung Moldovenesc.

De ce ai nevoie pentru musaca

500 g carne vită cu porc tocată

1 kg cartofi

1 ceapă tăiată mărunt

2-3 căţei usturoi

50 ml ulei

200 ml smântână

2 ouă

unt, pentru uns tava

2 linguri bulion

3-4 linguri parmezan ras

sare

piper

mărar

pătrunjel

Cum se prepară musaca

Fierbi cartofii şi îi pasezi. Încingi uleiul şi căleşti ceapa, adaugi carnea, sare şi piper, după gust şi o lingură de bulion. Ţii pe foc până scade zeama.

Ungi o tavă cu unt, aşezi un strat de cartofi, apoi carnea, presari jumătate din cantitatea de parmezan şi pui încă un strat de cartofi. Întinzi peste ei pasta de roşii rămasă şi ouăle bătute cu smântâna. Presari restul de parmezan şi mărar sau pătrunjel tocat, apoi dai tava la cuptorul încins 30 de minute.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg