Negresă cu glazură de ciocolată

Pentru că întotdeauna tânjim după ceva dulce, doamna Laura E. Radu din Vălcăneşti ne-a trimis negresă cu glazură de ciocolată.
De ce ai nevoie pentru negresă cu glazură de ciocolată
Pentru blat
4 ouă
250 g zahăr
250 g făină
200 ml lapte
100 g unt
1 praf de copt
4 linguri cacao
Pentru glazură
80 g unt
4 linguri apă
4 linguri zahăr
2 linguri cacao
Pentru decor
nucă măcinată
fulgi de nucă de cocos
Cum se prepară negresa cu glazură de ciocolată
Separi albuşurile de gălbenuşuri şi baţi spumă albuşurile cu zahărul până obţii o bezea lucioasă.
Peste gălbenuşuri, adaugi untul topit apoi cacaua, laptele, praful de copt şi făina în ploaie. Încorporezi albuşurile bătute spumă în această compoziţie. O torni într-o tavă tapetată şi dai la cuptorul încins aproximativ 40 de minute sau până trece testul cu scobitoarea.
Pentru glazură, aşezi apa şi zahărul pe foc. După primele clocote, adaugi untul şi cacaua. Laşi să fiarbă 3 minute pe foc mic.
Tai negresa în tavă şi adaugi glazura. Tăvăleşti negresele prin nucă măcinată şi nucă de cocos, după preferinţe.