Negresă glazurată

20180218 174258 jpeg

Chiar şi în zilele de post te poţi îndulci cu o bucată de negresă glazurată, preparată după reţeta doamnei Mariana Dincă din Timişoara.

De ce ai nevoie pentru negresă glazurată

Pentru blat

2 căni făină

11/2  cană apă minerală

1/2 cană ulei

nucă marunţită

1 cană gem prune

100 g zahăr

1 plic praf copt

3 linguri de cacao

 Pentru glazură

3 linguri apă

1 lingură ulei

3 linguri zahăr

2 linguri cacao

nucă de cocos, pentru decor

Cum se prepară negresă glazurată Pentru blat, omogenizezi bine toate ingredientele şi torni aluatul obţinut într-o tavă tapetată. O coci, la foc mediu, 30 de minute.

Pentru glazură, combini toate ingredientele, le aşezi pe focul mic şi amesteci până se dizolvă zahărul. Răstorni glazura peste negresă şi o presari cu nucă de cocos.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg