Ouă umplute cu maioneză şi ficat de pasăre

De la aperitiv nu poate lipsi un platou cu ouă umplute cu maioneză şi ficat de pasăre. Află reţeta preparată de Dorin Mihai Suciu din Braniştea.
Ai nevoie de
6 ouă
1 cutie pate ficat de pui
2 linguri maioneză
1 lingură muştar
2 gălbenuşuri fierte
sare
piper
pătrunjel verde
măsline negre
Cum se prepară
Fierbi ouăle 10 minute, le treci pe sub jet de apă rece şi le descojeşti. Le tai pe lungime, scoţi gălbenuşul, iar albuşurile le aşezi pe un platou. Separat, într-un castron, pui pateul de ficat, cele 2 gălbenuşuri, maioneza, muştarul, sare, piper, după gust şi omogenizezi ingredientele. Umpli albuşurile cu crema obţinută, le decorezi cu feliuţe de măsline şi cu frunzuliţe de pătrunjel.