Ouă umplute cu maioneză şi ficat de pasăre

16976498 1688797568080350 528249428 n jpeg

De la aperitiv nu poate lipsi un platou cu ouă umplute cu maioneză şi ficat de pasăre. Află reţeta preparată de Dorin Mihai Suciu din Braniştea.

Ai nevoie de

6 ouă

1 cutie pate ficat de pui

2 linguri maioneză

1 lingură muştar

2 gălbenuşuri fierte

sare

piper

pătrunjel verde

măsline negre

 Cum se prepară

Fierbi ouăle 10 minute, le treci pe sub jet de apă rece şi le descojeşti. Le tai pe lungime, scoţi gălbenuşul, iar albuşurile le aşezi pe un platou. Separat, într-un castron, pui pateul de ficat, cele 2 gălbenuşuri, maioneza, muştarul, sare, piper, după gust şi omogenizezi ingredientele. Umpli albuşurile cu crema obţinută, le decorezi cu feliuţe de măsline şi cu frunzuliţe de pătrunjel.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg