Panna cotta cu fructe

WP 20150513 012 1 jpeg

Doamna Antonia Năstase din Bucureşti ne-a trimis cea mai bună reţetă de panna cotta cu fructe.

De ce ai nevoie pentru panna cotta

500 ml smântână dulce

300 ml lapte

70 g zahăr

20 g gelatină

2-3 pliculeţe zahăr vanilat

mere verzi şi roşii, prune, kiwi, struguri

1 pliculeţ tort-gelee transparent

Cum se face panna cotta

Încălezeşti, la foc mic, smântâna cu laptele, apoi adaugi cele două tipuri de zahăr şi laşi să fiarbă un minut. Prepari gelatina conform indicaţiilor de pe ambalaj şi o omogenizezi în compoziţia călduţă. Laşi la răcit 15 minute.

Ungi cu puţin ulei sau cu puţină apă câteva forme micuţe şi toni amestecul. Când panna cotta s-a răcit o decorezi cu feliuţe de fructe, prepari tortul-gelee conform indicaţiilor şi îl torni cu o lingură peste fructe. Mai dai la rece alte 3-4 ore, apoi poţi servi.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg