Plăcinţele cu brânză şi mărar

Domnul Marcu Daniel ne-a făcut să poftim la o reţetă de plăcinţele cu brânză şi mărar.
De ce ai nevoie pentru plăcinţele
250 gr faina
250 gr iaurt
1 lingurita bicarbonat
1 praf de sare
200ml ulei
Pentru umplutura
500gr branza telemea
2 legaturi de ceapa taiate subtire
1 ou
1 legatura marar tocat fin
Cum se prepară plăcinţelele
Intr-un bol punem faina, iaurtul, sarea si bicarbonatul. Amestecam bine ingredientele pana obtinem un aluat nelipicios de maini ca sa-l putem intinde. Impartim acest aluat in 8, le facem bile si le ungem cu ulei. Le lasam 30 minute sa se odihneasca. In alt bol punem branza, oul, verdeata si ceapa taiata fin. Dupa ce s-a odihnit aluatul dintr-o bila intindem o foaie subtire, la mijloc punem o lingura din umplutura de branza si prindem marginile cu degetul spre centru. Prajim placintelele pe ambele parti.