Prăjitură cu brânză dulce de vaci, dovleac şi struguri

Doamna Felicia Vanea ne-a trimis un desert de sezon, absolut irezistibil.
De ce ai nevoie pentru prăjitură cu brânză dulce, dovleac şi struguri
300 g dovleac, taiat cubulete mici
400 g iaurt grecesc
1 kg branza dulce de vaci
300 g zahar pudra
6 oua
2 aluaturi de patiserie
boabe de struguri negri
2-3 pliculete zahar vanilat
Cum se prepară prăjitura cu brânză dulce, dovleac şi struguri
Branza de vaci o amestecam cu zaharul pudra, ouale, zaharul vanilat si iaurtul. Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam aluaturile, le intepam cu furculita din loc in loc, apoi punem umplutura de branza, dovleacul taiat cubulete mici si boabele de struguri. Dam la cuptorul preincalzit, 45-50 minute, foc mediu. Cand s-a racit prajitura, o portionam, dupa plac. Umplutura este deosebit de fina, pufoasa, un gust desavarsit.