Prăjitură cu ciocolată şi iaurt

Domnul Octavian Florin Rada ne-a trimis ce ami bună reţetă de prăjitură cu ciocolată şi iaurt.
De ce ai nevoie pentru prăjitură
Pentru blat
1 cană ulei
1 cană iaurt
1 ou
2 căni făină
2 linguriţe bicarbonat
2 linguri cacao
2 căni zahăr
1 plic zahăr vanilat
1 praf sare
1 cană apă fierbinte
Pentru glazură
200 g ciocolată
200 ml frisca dulce sau smântână
zahăr, după gust
Cum se prepară prăjitura
Pentru blat, amesteci toate ingredientele şi le mixezi. Torni aluatul obţinut într-o tavă tapetată şi o dai la cuptorul încins în prealabil până trece testul cu scobitoarea.
Separat, topeşti ciocolata pe baie de aburi, o laşi să se răcorească şi încorporezi frişca sau smântâna, apoi adaugi zahăr. După ce s-a răcit prăjitura torni peste ea glazura de ciocolată.