Pui cu legume la cuptor
Îi mulţumim Vioricăi Nuţă din judeţul Olt pentru această reţetă!
Ingrediente
4-5 pulpe de pui 2 ardei capia 2 morcovi 2 cepe 2 - 3 cartofi pătrunjel verde condimente pentru pui
Mod de preparare
Speli pulpele de pui, le presari cu condimente pentru pui, le pui într-o tavă şi le stropeşti cu ulei. Cureţi morcovii şi-i tai rondele, ceapa o tai solzişori, ardeiul - fideluţă şi cartofii - cubuleţe.
Pui toate legumele tăiate în tavă lângă pulpe, adaugi apă, acoperi cu folie de aluminiu şi introduci la cuptor. Verifici din când în când şi mai completezi cu apă, dacă a scăzut. Când legumele şi carnea s-au înmuiat, înlături folia şi mai laşi 10 minute. Scoţi tava din cuptor şi presari pătrunjel verde tocat mărunt.