Pui pe pat de spanac alintat cu orez basmati
Îi mulţumim din nou lui Albert Daniel Bertoni pentru o nouă reţetă trimisă la redacţie!
Ingrediente
2 felii piept de pui 200 g baby spanac 2 căţei usturoi 100 gr orez basmati fiert 2 linguri ulei de măsline sare, piper măcinat seminţe de susan prăjite cremă balsamică
Mod de preparare
Feliile de carne se condimenteaza şi se frig pe grill.Într-o tigaie se incinge uleiul, în care se pun cei doi căţei de usturoi zdrobiţi. Îi lasăm 2 minute, numai cât să aromatizeze uleiul. Punem spanacul şi amestecăm energic. Trebuie călit, însă fără a-şi pierde culoarea. Adăugăm orezul fiert şi amestecăm. Potrivim de sare şi piper. Servim cu seminţe prăjite de susan presărate deasupra şi cremă balsamică.