Ruladă de pişcoturi

27604533 10213936889248414 1359519030 o jpeg

De ce ai nevoie pentru ruladă cu pişcoturi

20 de pişcoturi

200 ml lapte

1 plic budincă de vanilie

50 g zahăr

400 ml lapte

2 banane

frişcă, pentru decor

Cum se prepară rulada cu pişcoturi

Întinzi pe masă o folie alimentară şi aşezi pe ea pişcoturile, pe două rânduri, înmuiate în cei 200 ml de lapte.

Pui la fiert jumătate din cantitatea de lapte rămasă, iar cealaltă jumătate o amesteci cu budinca de vanilie, apoi o răstorni, în fir subţire, în laptele de pe foc.  Omogenizezi până când este bine legată şi încorporezi zahărul. O laşi puţin la răcit şi o întinzi uşor peste pişcoturi, apoi aşezi bananele fără coajă. Rulezi uşor folia ca să obţii un rulou, mai poţi pune încă o folie ca să o poţi strânge puţin şi o dai la rece câteva ore. O serveşti decorată cu frişcă.