Budincă de dovlecei

1365531348 0304budinca 20de 20dovlecei jpeg

Ingrediente: 5­6 dovlecei mici, 3 cartofi fierţi, 300 g telemea de oaie bine uscată, 200 g caşcaval de oaie bine uscat, 100 g brânză feta, 5 ouă, 1 legătură pătrunjel verde, piper proaspăt măcinat

Mod de preparare: Timp de preparare: 1h 10 min Dificultate: mică

Dai brânza şi caşcavalul pe răzătoarea cu ochiuri mari, cureţi dovleceii, îi razi, îi scurgi de zeamă şi îi amesteci într-­un vas cu caşcavalul, brânza şi cartofii fierţi zdrobiţi mărunt. Adaugi brânza feta tăiată cubuleţe, gălbenuşurile, pătrunjelul verde tocat, condimentezi cu piper şi amesteci totul foarte bine.

Separat, baţi albuşurile spumă tare şi le încorporezi uşor, prin răsturnare, în compoziţia de dovlecel. Aşezi amestecul într­-o formă termorezistentă unsă şi tapetată cu făină şi o introduci la cuptor pentru 40 de minute, la foc mic până se rumeneşte.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg