Cotlet de porc cu pesmet

1365613316 9552cotlet 20de 20porc 20cu 20pesmet jpeg

Ingrediente: 8 felii cotlet de porc dezosat, 2 ouă, 2 linguri făină, 4-5 linguri pesmet, sare, piper, ulei pentru prăjit

Mod de preparare:Număr porţii: 4 Timp de preparare: 40 min Dificultate: mică

Baţi feliile de carne cu ciocanul de şniţele, având grijă să nu se subţieze prea tare sau să se rupă. Le pudrezi cu sare şi piper, după gust, şi le laşi la frigider 30 de minute să se frăgezească.

Aşezi făina, pesmetul şi ouăle bătute în farfurii separate şi încingi uleiul în tigaie. Treci feliile de carne prin făină, prin ou bătut şi în final prin pesmet, apoi le introduci în uleiul bine încins şi le rumeneşti pe ambele părţi.

Le scoţi pe prosoape absorbante pentru a redu ce excesul de grăsime şi le serveşti cu garnitură de orez şi sote de morcovi sau roşii şi ceapă verde.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg