Macaroane cu brânză

macaroane cu branza jpeg

Ingrediente: 300 g macaroane, 200 g brânză de vaci proaspătă, 1 praf de nucşoară rasă, 1 praf de piper proaspăt măcinat, 2 linguri unt, 2 linguri pesmet, 200 g caşcaval afumat

Pentru decor: 2­3 roşii cherry, frunze de rucola

Mod de preparare: Timp de preparare: 1h 5 min Dificultate: mică

Fierbi macaroanele aldente în apă cu sare conform instrucţiu­nilor de pe ambalaj, le strecori şi le aşezi într-un castron mare. Separat, razi brânza de oi, o amesteci cu brânza de vaci bine scursă, gălbenuşurile, nucşoara şi piper măcinat, după gust. Amesteci compoziţia cu macaroanele, adaugi albuşurile bătute spumă tare şi torni totul într­=o formă termorezistentă unsă cu unt şi tapetată cu pesmet.

Introduci forma la cuptor pentru 30 de minute, o scoţi şi acoperi budinca cu felii subţiri de caşcaval afumat. O mai laşi la cuptor 10 minute. O decorezi cu frunze de rucola şi roşii cherry.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg