Ne vedem la un grătar!

IF64479 jpeg

În ciuda prognozei un pic neclare pentru sfârşitul săptămânii, redacţia „Click! Poftă bună” a decis să iasă zilele acestea la un grătar. Ce dacă soarele n-o să fie foarte arzător? Măcar să nu plouă! De mâncare şi de voie bună ne ocupăm noi.

Ingrediente

1 caserolă carne amestec, 1 os de vită, 5 căţei de usturoi mai mari, 1 linguriţă boia iute, 1 linguriţă cimbru, 1 linguriţă boia dulce, sare, piper

Preparare

Pui osul la fiert în apă rece aproximativ o oră, după care laşi supa obţinută la rece.

Amesteci carnea cu usturoiul pisat şi condimentele. Sărezi şi piperezi după gust. Adaugi treptat 250 ml de supă de vită, frământând încontinuu cu mâna până încorporezi toată supa, iar carnea se leagă bine.

Cu mâna umedă, formezi micii pe beţişoare de frigărui. Îi aşezi pe grătarul încins şi îi frigi pe ambele părţi. Îi poţi servi cu muştar sau cu salată de legume.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg