Porc la tavă

1365789832 42porc 20la 20tava jpeg

Ingrediente: 1 kg muşchi sau pulpă de porc, 3-4 linguri ulei, 3-4 căţei, de usturoi, boia dulce şi iute, 200 ml supă de carne, 200 ml vin alb sec 50 g unt, 2 ardei graşi, 2 roşii, 2 foi de dafin, chimen, rozmarin sare, piper

Mod de preparare:Număr porţii: 4 Timp de preparare: 100 min dificultate: mică

Cureţi muşchiul de pieliţe, îl speli şi-l usuci bine. Îl ungi pe toată suprafaţa cu ulei şi îl condimentezi cu chimen, rozmarin, sare şi piper. Îl înfăşori în folie alimentară şi îl laşi la rece circa 2-3 ore. Cureţi ardeii, îi tai fâşii şi îi aşezi într-o tavă. Cureţi roşiile de pieliţe, le tai felii groase şi le adaugi în tavă.

Adaugi untul tăiat bucăţele, presari sare şi piper, după gust, apoi in 200 ml vin alb sec 50 g unt 2 ardei graşi 2 roşii 2 foi de dafin chimen rozmarin sare piper troduci tava la cuptor 5 mi nute. Aşezi peste patul de le gume bucata de carne, o pu drezi cu boia, adaugi 200 ml supă de carne, foile de da fin, acoperi cu folie de alumi niu şi introduci tava în cuptor pentru 50 de minute. Înlături folia, adaugi usturoiul zdrobit, vinul şi o mai laşi la cuptor pentru 20 de minute, până se rumeneşte frumos deasupra.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg