Reţeta secretă de mici dezvăluită de un bucătar din Bistriţa. Cum să prepari cei mai gustoşi şi sănătoşi mici

mici mititei jpeg

Reţete de mici. Cu siguranţă micii reprezintă cea mai comună şi reprezentativă mâncare tradiţională românească. Cum pregătim însă cei mai gustoşi şi sănătoşi mici? Printre secretele dezvăluite de bucătari se numără carnea lăsată la scurs înainte să fie tocată, supa de oase şi slănina de porc.

Bucătarul Marica Gheorghe ne dezvăluie cea mai gustoasă şi cea mai sănătoasă reţetă de mici, cu care, cu siguranţă ne vom impresiona musafirii. Pentru a obţine două kilograme de pastă de mici avem nevoie de:

un kilogram de carne proaspătă de vită, netocată, 500 de grame de carne de oaie 500 de grame de slănină de porc proaspătă 200 de mililitri de supă de oase, concentrată, obţinută prin fierberea preţ de 4-5 ore a oaselor (ţine locul gelatinei folosite în industria de profil) 10 grame de bicarbonat cimbru şi sare şi piper după gust

află modul de preparare pe adevarul.ro

adevarul.ro



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg