Ce trebuie să faci ca să se întărească bezeaua

bezea jpeg

Ţi s-a întâmplat des să încerci să baţi albuşurile spumă tare, dar ele nu s-au legat? Iată care este reţeta care-ţi garantează cea mai reuşită bezea!

De ce ai nevoie pentru bezea

3 albuşuri

250 g zahăr tos

50 ml apă

1 linguriţă sirop de porumb

1 linguriţă esenţă de vanilie

Cum se prepară bezeaua

Pui într-un bol de plastic albuşurile, apa, zahărul, esenţa de vanilie şi siropul de porumb. Baţi la viteză mare cu mixerul albuşurile până când capătă consistenţa dorită. În general, este nevoie de 7 minute pentru ca bezeaua să se întărească.

Sursa https://cakewhiz.com

https://cakewhiz.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg