Ruladă cu pate de ton

rulada cu ton jpeg

Dacă îţi place peştele şi în special tonul, încearcă o ruladă delicioasă, care te va cuceri de la prima degustare.

Ingrediente

Pentru blat

60 g unt

500 ml lapte

150 g făină

30 g parmezan

4 ouă

½ avocado, opţional

sare şi piper

Pentru pate

200 g cremă de brânză

150 g pate de ton

100 g pate de ton cu măsline

felii de avocado, pentru decor

Mod de preparare

Într-o oală, pui laptele şi untul la fiert. Când dau în clocot, adaugi făina în ploaie şi amesteci la foc mic, până obţii o compoziţie omogenă şi aluatul începe să se desprindă de vas. Iei de pe foc şi laşi la răcit 2-3 minute. Încorporezi ouăle pe rând, parmezanul ras şi avocado, dacă vrei. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Torni aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dai la cuptorul preîncălzit la 180 °C, timp de 20 de minute.

Pentru umplutură, amesteci cele două sortimente de pate cu crema de brânză. Scoţi blatul, îl laşi la răcit, apoi îl ungi cu amestecul obţinut. Rulezi, împachetezi în folie alimentară şi dai la rece pentru cel puţin 6 ore. Decorezi cu felii de avocado.

Sursa http://www.kraftrecipes.com